به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی / مهدی تقی زاده، مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی استان کرمان با بیان اینکه مهلت دریافت آثار جهادگران در جشنواره ملی جهادگران تا 10 بهمن ماه تمدید شده است، اظهار داشت: ۹ کارگروه از خود جهادگران و پیشکسوتان این عرصه تشکیل شده که آثار را داوری خواهند کرد.
تقی زاده همچنین گفت: ۹ عرصه از کارهای جهادی و ۹ کارگروه تشکیل شده و دبیرخانه دائمی جشنواره ملی جهادگران تشکیل شده است و ۵ قشر ویژه هم معرفی میشوند.
وی افزود: این جشنواره با هدف جمعآوری، انتشار ایدهها و تجربیات موفق و ویژه در زمینه محرومیتزدایی و فعالیتهای جهادی برگزار میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه همه گروههای جهادی در عرصههای مختلف میتوانند در این جشنواره شرکت کنند، بیان کرد: عرصه راهبردی، عرصه اقتصادی، عرصه عمران و آبادانی، عرصه فرهنگی، عرصه سلامت، عرصه اجتماعی، عرصه بینالملل، عرصه رسانه و عرصه هنر و ادب زمینههایی است که متقاضیان میتوانند در آن شرکت کنند.
مسئول سازندگی و توانمند سازی بسیج دانشجویی استان کرمان اعلام کرد: اختتامیه جشنواره ملی جهادگران بهمن ماه سال جاری با حضور گروههای برتر سراسر کشور برگزار میشود.
تقی زاده در ادامه اظهار داشت: بسیج سازندگی بر اساس حرکتهای جهادی دانشجویان از سال ۷۹ آغاز به کار کرده و جوهره ی حرکت آن بر مبنای حرکت جهادگران و مدیریت جهادی است و خود مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بزرگترین پشتیبان جهادگران به شمار میرود.
مسئول سازندگی و توانمند سازی بسیج دانشجویی استان کرمان گفت: ارائه خدمات پزشکی رایگان توسط پزشکان بسیجی، ارائه آموزش های علمی، مذهبی و... و همچنین خدمات مهندسی در بخش های کشاورزی و عمرانی و به طور کلی خدمات اقشار مختلف مردم در گروههای جهادی دارای ارزش است چون این حرکتها داوطلبانه، بدون چشمداشت مادی و تنها برای رضای خداوند صورت میگیرد.
تقی زاده در مورد اینکه برخی میگویند هزینه انجام کار توسط گروههای جهادی اگر توسط خود نیروهای روستایی انجام شود، ارزانتر خواهد بود تصریح کرد: هدف ما فقط ایجاد بنا نیست که مثلا یک خانه عالم و یا یک مدرسه و یا غسالخانه در روستا درست کنیم، بلکه هدف اصلی تربیت انسان ها است و کسانی که به صورت داوطلبانه در اردوهای جهادی و برای رضایت خدا و خلق خدا کار میکنند، در مرحله اول خودسازی کنند و آماده خدمت به جامعه اسلامی شوند.
وی ادامه داد: نظام اسلامی باید مدیری در تراز انقلاب اسلامی داشته باشد که کف آن داشتن تفکر جهادی و انقلابی است، مگر میشود مدیران نظام اسلامی از مردم فاصله بگیرند.
مسئول سازندگی و توانمند سازی بسیج دانشجویی استان کرمان یکی دیگر از فعالیتهای بسیج سازندگی را محتواسازی و تخصصی کردن کار دانست و بیان داشت: با استانداردسازی کار و خدمات جهادی بر تراز انقلاب اسلامی باید محتوای مناسب ارائه کنیم و شبکهسازی در دستور بسیج سازندگی قرار دارد که فراهم کردن زیرساخت از وظایف ماست و مأموریتهای مختلف در این زیرساختها توسط جهادگران انجام میشود.
گفتنی است علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایند:
سایت جشنواره ملی جهادگران: jahadgaran-festival.org
سایت جهادگران: http://jahadgaran.org
انتهای پیام/
لینک مطلب: | http://www.bso.ir/News/55524.html |